SeniorDate på iOS og Android
Minja har ikke lastet opp profilbilde!
Minja sier: Tror jeg takker for meg snart på denne siden. Har fått mange kontakter som reisefølge her på SD. Ønsker alle andre lykke til med det de søker.
Skriv i megafonen

Velkommen til Norges største møteplass for voksne over 40 år

Som medlem hos oss kan du komme i kontakt med andre voksne mennesker, enten du søker vennskap, noen å dele en hobby med, et reisefølge eller en romanse.

Gjør som tusenvis av andre og bli medlem nå, kanskje det kan bli starten på noe nytt og spennende?


SeniorDate.no

Gratis iPhone og Android mobilapps
Mobiltelefonen er noe alle har med seg, og det blir mer og mer vanlig å benytte denne fremfor tradisjonelle nettsider. Vår mobilapp gjør det enkelt å bruke SeniorDate uavhengig av hvor du befinner deg, og du vil raskt kunne få tilgang til din postkasse, laste opp bilder, snakke i megafonen, søke blant tusenvis av profiler etc.
Hos oss får alle tilgang til alt
På SeniorDate.no gjør vi det enkelt, vi har bare èn type medlemsskap og dette gir deg tilgang til alle våre funksjoner. Dermed kan du kontakte hvem du vil, svare hvem du vil, laste opp egne bilder, se andres bilder og benytte vår tjeneste fullt ut. Vi har heller ingen bindingstid på vårt medlemsskap!

Logg inn
Jeg søker
Dagens profil
Klikk for å åpne profilen til trollmor
Navn:
trollmor
Alder:
59 år
Sted:
Aust-Agder
Søker: Ser etter en mann som er trygg på seg selv, er snill, oppegående og har jobb og interesser . Utseende betyr også endel for meg. Så han må også se bra ut, s...
Finn en venn eller kjæreste på SeniorDate.no