Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Anonym

Død nettside?

Hei alle. 
Er dette en helt død nettside, eller er det liv i dere? I min enfoldighet så tenkte jeg at voksne mennesker over 40 år, ville hatt mye å diskutere? 
Jeg tenkte at her ville sikkert folk flest være over den ungdommelige sjenertheten sin, så meldinger ville flagre villig vekk, og jeg trodde at alle kom til å ha en skikkelig profiltekst og bilder av seg selv. 
Men så feil kan man jammen ta 

Manglende bilder kan jeg overse, men om man ikke engang har en skikkelig profiltekst, hvordan skal da noen kunne klare å fatte interesse for nettopp deg? 
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Anonym
Her er det bare 'god dag og helg 'som ønskes  til alle.
Ikke rart at koster 49kr:)
Anonym
Hei Marie1967
Jeg er veldig enig med deg at dette forum er veldig stille og dødt. Merker meg også at mange har hvert på årevis her inne. Blir nesten som en hobby da Hadde det hvert litt diskusjoner og aktivitet på forum,skulle jeg forstått det,men der er det også stille. At dette er det største nettstedet for seniorer tviler jeg på,i såfall er de seniorene lite aktiv når de er medlemmer
Jeg blir nok ikke " gammel" her,tror jeg.

Fia
Anonym
Hei Marie!
Enig med deg; det ser ut som de fleste innleggene her er ganske gamle. Det er trist, for forumet innbyr da vitterlig til flere ting det er mulig å diskutere!
Jeg reagerer også veldig på at folk ikke legger ut hverken bilde(r) eller profiltekst - det innbyr ikke akkurat til kontakt. 
Siden jeg er ganske ny på SeniorDate (og akkurat nå er i ferd med å gjøre meg kjent med sidene), er jeg spent på hvordan tjenesten vil fungere fremover. Den virker iallfall så langt enklere å forholde seg til enn andre steder jeg har prøvet. 
Så jeg håper som deg at nettsiden ikke er død - og at brukere forstår at det kreves litt innsats (dvs: profiltekst og bilde) om en skal få respons. 
Anonym
Sååå enig ! Dette var skrale greier. Halvparten av profilene har ikke bilder og minimalt med tekst og beskrivelser. Dessuten er svært mange av profilene inaktive eller lite aktive. Føler jeg har kaste bort tid med registrering her i kveld. Godt det bare var 49 kroner/mnd, for det blir ihvertfall ikke noen forlengelse!
Åpne profilen til SeniorDate
Hei!

Først av alt er det leit å høre at dere ikke er fornøyd med aktiviteten hos oss. Når det gjelder forumet på SeniorDate, så er dette kun ment som en tilleggstjeneste. De fleste medlemmene kommuniserer èn til èn, ikke via forumet.

Vi ser at det sendes veldig mange meldinger mellom våre medlemmer hver eneste dag, og antall aktive medlemmer øker jevnt. Kan også nevne at de som selv er mest aktive hos oss er de som opplever best respons. Dersom man selv sender mange meldinger vil man også i mye større grad motta meldinger tilbake. Andre ting som kan virke positivt er å klikke "Liker" på profiler, skrive i megafonen samt delta i chat, forum og blogg.

Håper disse innspillene kan bidra til bedre respons fremover :)

Vennlig hilsen
SeniorDate :)
Åpne profilen til burlefot
Så en mann som søkte "søker en brystfager kvinne" det er sikkert ikke mange av i denne spalten, men morosamt var det, håper han får mange svar, men som henger litt.
Åpne profilen til burlefot
Tror at Marie kommer til å bli her lenge, svært lenge.
Åpne profilen til burlefot
De fleste er her for å se, ingen hvet hva de ønsker, de fleste vil ikke finne noen hverken venn eller kjæreste, alle er kresen i denne alder, årene går og ensomheten blir bare større og større, snart er eldresenteret eneste mulighet med middag og middagslur.
Åpne profilen til burlefot
Det er utrolig at damer som har passert 50 blir mer og mer lik menn, over 70 så er umulig å se forskjell, damer over 50 bør bruke østrogen.
Anonym
Burlefot.bruk hodet.Det er du som har dårlig syn.Skaff deg briller eller linser.Hva venter du deg av kvinner på 60+? At de skal se ut som en sexbombe?Mennene her er ikke særlig sexy de heller,men mange er veldig hyggelige og gode å prate med.Det er det viktigste.Østrogen blir nok brukt av de som føler at de trenger det,og testosteron behøver noen av mennene her også.Kanskje du også?. 
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste