Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Skogssti17
Skogssti17 sier: Vil ønske alle på Seniordate en fortsatt fin dag.
Skriv i megafonen

Forum >> Politikk, samfunn og økonomi >> Debatt


Åpne profilen til Solen går sin gang

Terror i Frankrike pga noen tegninger.

Det var grusomt det som skjedde i Frankrike i dag, der terrorister drepte minst 12 mennesker- bare forde de hadde trykket noen tegninger i et satirisk blad.

Litt av en forskjell det å vokse opp da vi seniorer var unge,sammenlignet med det som skjer av jævelskap i dag,bare pga noen tegninger ?

Nå kommer alle medier til å bli trill runde med sine uttalelser,slik at de ikke provoserer visse grupper:og da har terroristene oppnådd det de ville,og vi har fått pressesensur i europa.

Jeg tror nok ikke at jeg er alene om å ønske seg tilbake til gamle dager,da folk kunne si hva de ville,og journalister kunne skrive om hva de ville, uten at de ble utsatt for terror.

Nå er allerede de fleste partiene på tinget trill runde politisk,og nå blir de vel enda rundere, slik at de bare prater rundt grøten hele tiden for ikke å provosere noen.

I dag lider Frankrike pga terror,og resten av det demokratiske europa lider med, og lar tankene gå til deres pårørende, som trenger all den støtte og empati som de kan få av storsamfunnet.

Ingen har besvart dette innlegget!