Derfor fungerer nettdating

På SeniorDate finner mange par hverandre – og kjærligheten! Hundrevis av par har funnet den rette med nettdating. Men det er ikke mange år siden det var flaut å si at du hadde møtt noen på nett. Hvorfor har dette endret seg?

Derfor fungerer nettdating

Svaret er: Teknologi og trender. Datingsidene hjelper helt enkelt bra mennesker med å finne hverandre. Og det blir mye enklere ved hjelp av en teknologisk løsning og en nettbasert løsning i form av møteplass for seniorer som SeniorDate.no. Du kan selvfølgelig ha flaks og finne din utkårede tilfeldig, eller kanskje du har venner som kjenner en singel som kan være noe for deg? Men sannsynligheten for dette er mye mindre enn via en datingtjeneste.

Man skulle helst treffes på gamlemåten

Det er mange år siden de første datingsidene kom, men da var det færre som brukte dem. Og de som traff hverandre, var forsiktige med å fortelle hvordan de møttes. Hvorfor var det så flaut? Fordi man helst skulle treffes på gamlemåten... Det var altså kulturelt uvanlig å treffes på nett.

Nå er det blitt vanlig å bruke nettet til mye, og mange har møtt den store kjærligheten online. Dermed er det ikke så flaut lenger. Datingtjenester er blitt en akseptert måte å finne sin utkårede. SeniorDate.no er tjenesten for deg som er voksen og ønsker å finne kjærlighetene. Og ingenting gjør oss mer glad enn at nettopp DU gjør det!

Vårt mål er å være en trygg og flott møteplass for voksne.