Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Møteplassen for voksne

SeniorDate er Norges største møteplass for voksne over 40 år. Her kan du komme i kontakt med tusenvis av andre voksne, enten du søker vennskap, reisefølge eller en livsledsager.

Hvorfor velge oss

På SeniorDate kan du ta del i et hyggelig felleskap rettet mot mennesker i samme aldersgruppe som deg. Kanskje ønsker du noen å prate med, eller treffe andre for hyggelige opplevelser? Eller kanskje en romanse? Her har vi lagt til rette for alt, på en morsom og trygg måte.

Om KristenDate.no

Med tusenvis av aktive medlemmer, får vi stadig tilbakemeldinger fra par som har funnet lykken hos oss. Vi er glade for å være en plattform der kjærlighetshistoriene blomstrer, og håper å kunne hjelpe deg med å skape din egen historie!

Nyttige funksjoner

SeniorDate er en møteplass spekket med sosiale funksjoner. Her kan du opprette en profil, søke etter medlemmer utfra dine egne preferanser, dele bilder, sende og motta meldinger, sende venneforespørsler, trykke «liker» på profiler, opprette favoritter, prate i megafonen, se hvem som har besøkt din profil, diskutere i forumet og mye mye mer.

Tjenesten har også avanserte varslingsfunksjoner, samt sikkerhetsmekanismer som blant annet brukerverifisering via SMS. Alt for å gjøre KristenDate til en trygg og sikker møteplass for våre medlemmer.

Hva koster det?

Du kan opprette en profil på SeniorDate uten å betale noe som helst. Som gratis medlem kan du søke opp og lese alle profiler, sende meldinger, venneforespørsler og «liker», opprette favoritter og prate i megafonen. Du kan også benytte vårt forum uten å være betalende medlem.

Dersom du ønsker full tilgang til alle våre funksjoner kan du oppgradere til et fullverdig medlemskap. Dette koster kun 49 kr/mnd. ved betaling via bankkort. Medlemskapet er løpende, og har ingen bindingstid. Du står derfor fritt til å avslutte medlemskapet når du selv måte ønske det.

Bli medlem

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen