Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Mim har ikke lastet opp profilbilde!
Mim sier: Hele mitt liv har jeg tellet minutter og sekunder, fra nu vil jeg bare nyte dem. Og tro meg, ord teller også bra!
Skriv i megafonen

Vi over 40, 50 og 60 pluss – finn kjærligheten og treff nye venner

Vi over 40, 50 og 60 pluss kan bruke SeniorDate.no som en møteplass for voksne. Her kan mennesker over 40, 50 og 60 pluss komme i kontakt med andre seniorer. Enten du søker nye venner, noen å dele en hobby med, et reisefølge eller en romanse har vi noe å tilby den voksne generasjonen. Registrer deg i dag du også!

Har du andre spørsmål om hvordan du som senior kan finne kjærligheten på nettet, ta kontakt med oss via våre kontaktsider. Finn kjærligheten på nett med Norges største møteplass for oss som er over 40, 50 og 60 år.


40 pluss, 50 pluss og oss over 60 år


Voksne over 40, 50 og 60 pluss finner kjærligheten på nett


Mange av våre medlemmer som er 40 pluss, 50 pluss og over 60 år har funnet kjærligheten på nettet. Flere medlemmer har funnet lykken gjennom en nettdate hos oss. Kanskje er det vi over 40, 50 og 60 pluss sin tur å treffe den store kjærligheten, eller en ny venn. Er du 40 pluss, 50 pluss eller over 60 år er du hjertelig velkommen til å bli medlem hos oss på SeniorDate.no.

På SeniorDate.no er det enkelt for oss som er 40 pluss, 50 pluss og over 60 år finne kjærligheten på nett.
Det eneste du trenger for å opprette en brukerprofil hos oss, er at du registrerer deg med ditt mobilnummer. Medlemskapet trer i kraft umiddelbart etter registrering. I tillegg er det ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap hos oss, etter at du har funnet kjærligheten på nett. Medlemskapet er løpende til du selv velger å avslutte det.


Datingside for oss over 40, 50 og 60 pluss - samme privelegier for alle medlemsskap


Altfor mange datingsider har en rekke forskjellige abonnement- og medlemsskapsformer. De rimeligste gir deg så og si ingenting, mens de dyreste medlemsskapene gir flest muligheter. Vi i SeniorDate.no mener at kjærlighet ikke skal baseres på økonomi eller forskjellsbehandling. Derfor vil du se at vi kun har ett medlemsskap for oss over 40, 50 og 60 år med nøyaktig de samme mulighetene for alle medlemmer.


Bli medlem | Dette får du

Logg inn
Fødselsdag i dag
  • olle fra Akershus fyller 64 år i dag.
  • kallek fra Akershus fyller 81 år i dag.
  • Sienna fra Østfold fyller 65 år i dag.
  • Caro fra Akershus fyller 44 år i dag.
  • Molla fra Oslo fyller 91 år i dag.
  • lykkesok fra Nordland fyller 45 år i dag.
  • coccochanel fra Østfold fyller 58 år i dag.
Finn en venn eller kjæreste på SeniorDate.no