Tanja sier: Hei hei. Ny dag og nye muligheter. Jeg ønsker alle en super dag Stå på
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Bli medlem

Vennligst fyll inn feltene under og trykk «Neste». Det er viktig at ditt mobilnummer er korrekt da du vil motta en SMS med kode for å fullføre din brukerregistrering.

Medlemsavtale

1. Generelt

For å opprette en brukerprofil hos oss må du registrere deg med ditt mobilnummer. Du vil da motta en verifiseringskode via SMS slik at vi er sikre på at du er en gyldig bruker og at tjenesten ikke blir misbrukt. Som medlem vil du kunne motta e-post, SMS eller push -meldinger med informasjon knyttet til ditt medlemskap. Du kan når som helst endre dine meldingspreferanser via vår tjeneste.

2. Medlemskap og vilkår

Ditt medlemskap på SeniorDate.no trer i kraft umiddelbart etter registrering. Det er ingen bindingstid og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap hos oss. Ved oppsigelse av medlemskap vil din brukerprofil slettes umiddelbart og du vil ikke lenger ha tilgang til tjenesten. Ditt medlemskap er løpende til du selv velger å avslutte det. Aldersgrense for medlemskap på SeniorDate.no er 15 år.

3. Ansvar

Ved uforutsette feil eller tekniske problemer med vår tjeneste vil vi gjøre alt vi kan for å rette dette så raskt som mulig. Vi står ikke økonomisk ansvarlig ovenfor våre medlemmer ved slike situasjoner, eller situasjoner som ikke anses som grov uaktsomhet fra vår side. Vi er ikke ansvarlig for den informasjon eller innhold medlemmer legger ut på våre nettsider eller oversender via våre tjenester. Vi er ikke ansvarlig for våre medlemmers adferd, heller ikke den risiko som er forbundet med kontakt med andre medlemmer.

4. Forpliktelser og rettigheter

Det er ikke lov å opprette falske brukerprofiler eller drive reklame for andre tjenester via SeniorDate.no. Det er heller ikke tillat å benytte SeniorDate.no for masseutsendelse av meldinger (spam), eller publisere meldinger med den hensikt å skade vår tjeneste. Publisering av bilder og innhold med pornografisk eller seksuell karakter, samt innhold som på andre kan virke støtende eller krenkede, er ikke tillat. Som medlem forplikter man seg til å vise respekt og god adferd ovenfor andre medlemmer og vår tjeneste generelt. Vi forbeholder oss retten til å deaktivere eller slette brukerprofiler som på noen måte bryter med vår medlemsavtale.

Tanja sier: Hei hei. Ny dag og nye muligheter. Jeg ønsker alle en super dag Stå på
Skriv Skriv her Skriv i megafonen