Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Bli medlem

Bli medlem på SeniorDate og treff andre voksne, for vennskap eller kjærlighet. Fyll inn feltene under og trykk på «Neste», du vil da motta en SMS med kode for å fullføre registreringen.

Personvernerklæring

1. Introduksjon

Du er kjernen i alt vi gjør, vårt mål er derfor at du alltid skal føle deg trygg og ha tillit til oss. Vi synes det er viktig at du vet hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, hvordan disse brukes, og at du til enhver tid har kontroll over dem. Gjennom vår personvernerklæring gjennomgår vi dette på en kortfattet og enkel måte.

Dersom du skulle ønske ytterligere informasjon, eller ha noen spørsmål, finner du våre kontaktopplysninger lenger ned på siden. Ved større endringer i vår personvernerklæring vil du få beskjed, om nødvendig vil vi også be om din godkjennelse.

2. Informasjon vi samler inn fra deg og hvorfor

Når du registrerer en profil via vår tjeneste samles det inn ulike opplysninger om deg. Dette skjer enten frivillig, eller ved automatisk innsamling av data.

Informasjon du gir frivilling:

  • Personopplysninger ved brukerregstrering.
  • Profilinformasjon som beskriver deg ovenfor andre medlemmer.
  • Deling av bilder i profil og bildegalleri.
  • Kommunikasjon med andre medlemmer, gjennom meldinger, chat, forum, blogg, venner, gjestebok, liker og megafon.

Informasjon som samles inn automatisk:

  • Sist du logget inn.
  • Hvilke profiler du har besøkt.
  • Loggføring av IP-adresse ved en ugyldig handling. Dette gjøres av sikkerhetsmessige grunner slik at uønsket aktivitet på siden kan blokkeres.
3. Hvordan din informasjon brukes og hvorfor

Dine personopplysninger brukes til å oppfylle vår kontrakt med deg. Dette for å vite hvem du som kunde er, kunne ta betalt for ditt medlemskap, samt gi deg nødvendig hjelp ved behov.

Profilinformasjonen du oppgir brukes for å beskrive deg ovenfor våre medlemmer. På denne måten vil man kunne søke gjennom profiler ut i fra valgte kriterier som alder, kjønn, bosted etc. Informasjonen du oppgir brukes også for å kunne presentere innhold tilpasset deg og dine preferanser.

4. Hvem vi deler dine opplysninger med og hvorfor

Personopplysningene behandles utelukkende med det formål å administrere tjenesten vi tilbyr, samt i de ulike sosiale funksjonene som krever dette.

Det er kun ansatte hos SeniorDate.no / Social Garden AS som har tilgang til dine personopplysninger, og kun i den utstrekning slik tilgang er nødvendig for utvikling, drift og vedlikehold av tjenesten. Opplysningene utleveres ikke til tredjeparter, med unntak av underleverandører som bistår oss i forbindelse med levering av nødvendig funksjonalitet.

5. Hvordan vi tar vare på din informasjon

Basert på informasjonen som samles inn har vi innført flere ulike typer sikkerhetstiltak. Sensitiv brukerinformasjon krypteres i våre databaser. I tillegg krypteres all kommunikasjon som sendes mellom våre servere og brukerens nettleser. Kortbetaling foregår på en trygg måte via et eget vindu levert av kortselskapet direkte. Vi lagrer med andre ord ingen bankkortinformasjon hos oss.

Din personlige informasjon blir lagret så lenge du er medlem av vår tjeneste. Vi tar alle forholdsregler for å sørge for at informasjonen er beskyttet, og for at den blir slettet på en sikker måte når medlemskapet opphører. I de tilfeller der dette ikke er mulig, lagres opplysningene trygt og isolert fra videre behandling til det er mulig å foreta en sletting. Dette gjelder f.eks. ved lagring av data i sikkerhetskopieringsarkiver.

6. Dine rettigheter

Du kan når som helst få tilgang til, gjennomgå, oppdatere eller slette dine personopplysninger via din konto. Dersom du ønsker hjelp til å slette din personlige informasjon, begrense behandlingen eller ønsker at opplysninger blir sendt til en tredjepart, kan du ta kontakt med oss. Du har rett til å velge bort mottak av markedsføringskommunikasjon vi sender deg. Dette gjøres ved å bruke avmeldingsfunksjonaliteten i henvendelsen du mottar, eller ved å endre profilen din tilsvarende.

For å utøve de ovennevnte rettighetene kan du benytte vår kontaktinformasjon under. Vi besvarer alle forespørsler fra personer som ønsker å utøve sine personvernrettigheter i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

7. Kontakt oss

Dersom du har spørsmål knyttet til denne personvernerklæringen, eller hvordan vi håndterer din informasjonen, vennligst ta kontakt med oss.

SeniorDate.no
c/o Social Garden AS
Konvallveien 7
1338 Sandvika

E-post: support@seniordate.no

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen