Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Film og TV >> Debatt


Anonym

Den grønne mil

I 60 år har Paul Edgecomb ( Tom Hanks ) slitt med søvnløshet og dårlig samvittighet.. En hendelse fra tiden som fangevokter på 30-tallet har festet seg til sinnet for alltid. Paul var på avdelingen for dødsdømte i beryktede Cold Mountain i depresjonstiden. Her ventet fangene på sin vandring " den grønne mil, over linoleumsgulvet mot den elektriske stol. 
Paul og hans kollegaer hadde sett det meste, men var ikke forberedt på John Coffey (Michael Clark Duncan ).

En dag ruver giganten i døråpningen, dømt for å ha drept to ni år gamle søstre.
Personligheten hans bryter tvert med utseende. Bak musklene befinner det seg en enkel, mørkeredd mann med et godt hjerte.
Snart kommer det for en dag at Coffey har unike evner. Paul er den første som får nyte godt av dem. Den sindige fangevokteren utvikler et vennskap mad den milde kjempen og lar kollegaene få del i hemmeligheten om ham.
Paul begynner for alvor å lure på om Coffey kan være uskyldig. Men tiden er knapp. Coffey skal snart gå " den grønne mil" . Der er unike evner fånyttes. 

Denne filmen går også på Tv Zebra i søndag kveld kl 21.00 om. Noen har lyst til å se den. 

En tankevekker av en film som setter fokus på dødsstraff som fortsatt praktiseres den dag i dag i forskjellige stater i USA. 
Filmer er rørende, fengende og hjertevarm og absolutt å anbefale . 
Anonym
Filmen "Den grønne mil" var kjempe-god!!!
Håper mange så den!

Begynte klokka 21 og varte til klokka 00.35 ....  så jeg er ganske trett i dag, ....... men det var verdt hvert minutt!!!
Anonym
Håper som deg grete at mange så filmen. Om ikke, så finnes den på DVD også.