SeniorDate på iOS og Android
Alvilde
Alvilde sier: Riktig god pinsehelg alle sammen :)
Skriv i megafonen

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Anonym

Rapportering

Hei. jeg savner en mulighet for å fortelle hvorfor, jeg rapporterer. Altså en lite pop up vindu som dukker opp når jeg trykker på rapporterknappen. Jeg tenker det må være håpløst for nettsiden å prøve seg som tankeleser, når vi rapporterer noen :-) 
Åpne profilen til seniordate
Hei!

Når vi undersøker rapporterte profiler så undersøker vi profilen i helhet, i tillegg til å passe på at profilen ikke bryter våre medlemsregler.

Vi sender som regel svar på alle rapporteringer, du kan derfor også svare tilbake på samme mail med informasjon om hvordan du rapporterte :)

Vennlig hilsen
SeniorDate
Anonym
Hei marie1967!

Godt du tek opp slike ting men svara du får her  er altid negative....det er du eller eg som er feilande...dei tek ingen innspel frå andre alvorligt på denne nettplassen.

Eit exempel : dei bruka profilar som er lagt inn for 5- 6 år sidan og som ikkje har vore brukt på mnd vis og åravis som tilfeldige profilar...dette er greit lureri sansyligvis kun med tanke på og lokka folk inn her.

Sjå og kva det står hvis du vil sei opp profilen . "Oppsigelse" så kjem du inn på ei ny side, der kan du trykkja "sei opp"...då får du spørsmål...vil du verkeleg...osv...
Men her kan du altså ha ei sida liggjande utan og betala ....med den følge att du ikkje kan skriva og ta imot maila osv.
 Det ligg på neste side...dvs folk vegra seg...og let profilane liggja med den følge att dei betalar i mnd vis dei ikkje bruka den...
Alt dette må liggja slik at me vanlige folk kan trykkja der me skall utan og vegra oss..

DETTE ER NOK LAGT OPP SLIK BEVISST , EIN SER OG HØYRER OM ANDRE "DATINGSIDER" SOM ER TOTALT BLOTTA FOR SUNN FORNUFT NÅR EIN SKAL SEI OPP SIDA....I FØLGE " TV 2 HJELPER DEG" FOR EI TID SIDAN.
Anonym
Her eit bevis! Enigma fyller  50 år i dag....og dette står i profilen hennar:ho var 44 år når ho skreiv den...


Og her er mange andre og om ein leitar..
Anonym
  OBS OBS:  profilen heiter Enigma 
Anonym
I dag har gop43 gjebursdag, ho er 76 år ( grattulera med dagen)

Sist aktiv mindre enn 6 mnd.står det.

Ja det står det her, men har vedkomande vore aktiv for mindre eller meir enn 6 mnd sidan?????

Det kan like gjerne vera meir eller mindre enn 6 år så vidt eg kan sjå ,for personar som har vore på profilen sin for ein dag sida kan det stå  veker og mnd sidan...

Så eit/nokre spørsmål:  1. blir ho (gop43) trekt pengar frå kontoen sin kvar mnd fortsatt ?

                                       2.Har seniordate.no låv til å bruka hennar profil aktivt når ho ikkje bruka den?Åpne profilen til seniordate
Hei!

Vi ser at de fleste medlemmene hos oss logger inn jevnlig, men det hender også at enkelte har en periode der de ikke er like aktive. Veldig ofte er det slik at disse medlemmene igjen blir aktive etter en viss tid. Vi synes det er feil å ta bort en profil uten eierens samtykke, derfor oppfordrer vi heller brukere til å logge inn og være aktive eller selv avslutte sin profil dersom han/hun ikke lenger ønsker å benytte vår tjeneste.

Kan til slutt nevne at vi har planer om å legge inn muligheten for å kunne sortere medlemmer etter når de sist var innlogget. Slik det er nå så vises de nyeste medlemmene først i vårt brukersøk etc.

Vennlig hilsen
SeniorDate :)
Anonym
I dag har medlem med namnet"vår" oppdatert profilen sin og då står det.

 SIST AKTIV : Mindre enn 6 mnd.

Kvar ligg logikken i dette systemet her spør eg, det er lite som stemmer.

Når ein registrera seg her gjer ein ifråseg Fult namn....adresse...tlf. nr...bankort nr.osv.....om denne sida vert hekka kven sit med ansvaret....? er det noko sikring/garanti?
I dag blir dei best sikra sidene hekka så eit enormt ansvar må liggja på dei som driv dette.


Finnest det noken` som sit med ansvar her, og kan svara skikkeligt på dette??????


Svaret over er som forventa: hadde det stått klart kvar ein kan avslutta profilbetalingen og at profilen kan liggja som før (ubetalt) så hadde det vert anleis, men det gjer det ikkje.
Eg ser de vil ha ryggen fri og få inn mestmogeleg pengar når folk ikkje brukar profilane sine ...det ser ein tydeligt.


Håpte i det lengste att de svarte på spørsmåla, men dengong ei.
Åpne profilen til SeniorDate
Hei!

Dersom et medlem oppdaterer profilen sin uten at "Sist aktiv" oppdateres, så skyldes dette at vedkommende bruker vår mobil app. Når man bruker mobilappen er man alltid innlogget, noe som gjør at "Sist aktiv" kun viser når man sist var aktiv på nettsiden. Grunnen til at man alltid er innlogget via appen er at man skal slippe å logge inn hver gang man åpner den.

Når det gjelder håndering av personopplysninger kan du lese vår personvernerklæring. Denne omtales i vår medlemsavtale som man må akseptere ved opprettelse av en profil hos oss.

Dersom man ønsker å avslutte medlemskapet må man logge inn på vår nettside og klikke på "Oppsigelse" i menyen til høyre. Når man så velger "Bekreft oppsigelse" vil man få valget mellom å slette profilen eller beholde et gratis medlemskap.

Vennlig hilsen
SeniorDate
Anonym
Svaret er stortsett akseptabelt det , men det å avslutta medlemskapet virkar søkt:

Slik det er i dag:
Trykk"Oppsigelse"...så... "Bekreft oppsigelse".(når ein har trykt) ..så`kjem valget om å sletta profil eller beholda gratis medlemskap..

Det blir som å gå baklengs inn døra dette.

Slik det må vera:
 Her må valget væra om ein vil "SLETTA PROFILEN" eller "BEHALDA GRATIS" medlemskap koma fyrst så klart, og beggedeler må stå skreve der, så når ein har valgt det ein vill  kan ein trykkja "BEKREFT".

MVH Sommer50
Åpne profilen til SeniorDate
Hei Sommer50.

Takk for ditt innspill, vi noterer oss dette. Kan samtidig nevne at vi er i gang med å utvikle en helt ny versjon av SeniorDate, i forbindelse med dette tar vi imot alle innspill med stor takknemlighet.

Vennlig hilsen
SeniorDate