Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Åpne profilen til SeniorDate

Hyggelig omtale av SeniorDate.no

Tjenesten Datingsider.no har testet SeniorDate.no, med et resultat på 4 av 5 stjerner:

SeniorDate er en av få norske datingsider som spesialierer seg på dating for eldre. Er du en person over 50 vil vi absolutt anbefale deg å teste ut seniordate, da siden i mye større grad er målrettet mot eldre sammenlignet med andre sider som Møteplassen og Sukker. Alt i alt er SeniorDate en god datingside for eldre

Les hele omtalen her:
https://datingsider.no/seniordate
Åpne profilen til vennskap
Hei Det er neppe sidene det er feil ved. Men etter bare en måned på SD, har jeg begynt å lure på hva folk egentlig gjør her inne, og hvilke hensikter mange har med å være her. Mitt inntrykk er at en stor andel av aktiviteten er "vindus-shopping". Veldig synd, men lite å gjøre med, antagelig. Ser at flere har vært innom temaet. 

vennskap
Åpne profilen til SeniorDate
Hei vennskap,

Litt usikker på hva du legger i begrepet "vindus-shopping", men regner med at du mener å klikke seg rundt og lese andres profiler.

På SeniorDate.no er det flere tusen medlemer, og tilsvarende antall potensielle profiler man kan skrive med. Det vil ta mye tid å opprette kontakt med alle profiler man klikker seg inn på, derfor vil man også kunne oppleve at folk leser din profil uten at du nødvendigvis blir kontaktet.

Anbefalingen er derfor at man selv klikker seg rundt og sender brev til de man ønsker å prate med. Av erfaring vet vi at de som selv sender brev til andre også er de som mottar flest brev.

Vennlig hilsen
SeniorDate :)
Åpne profilen til Turvenn43
Hei, det hjelper jo ikke så mye hvor aktiv man ønsker å være når der ikke finnes personer på min alder i Kristiansand området, da prøver man ut over ens grenser og finner ut at personer ikke er aktiv.?