Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Alvilde
Alvilde sier: Bare å nye den deilige solen. Fortsatt god torsdag til dere alle :)
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Anonym

Psykopater er farlige

Psykopater har trekk som er lette å gjenkjenne når du lærer deg å kjenne lusa på gangen. Den første boka jeg leste i sin tid var Psykopatenes diktatur. Den tittelen er jo svært fortellende. Personlig er jeg av den oppfatning at blant mange yrkesgrupper, fra bussjåfører til journalister, og da gjerne de halvstuderte røverne blant disse, til våre politikere og da kanskje mest lokalpolitikere uten formell utdannelse - er livsfarlige. Mange bøker er forfattet om emnet og det er verdt å gjøre seg kjent med dem. Jeg nevner en av de siste jeg har lest, Psykopater? Av Dr Lisbeth Brudal. Hun sier som så mye annet svært kjent om disse, at de er flere enn 100.000 i Norge, og det var allerede i 2006 da boka kom ut. En bok som er viktig er boka til Alf Dahl, Sjarmør og Tyrann. Et viktig råd til oss som undrer oss over ondskapen disse personene står for, er rådet om å bruke Maktspråket. Psykopater er løgnaktige og innsmigrende. De skryter gjerne av seg selv. De er patologiske løgnere. De går over lik for å praktisere sin ondskap. Etter å ha gjennomgått mange innlegg her inne ser jeg at psykopatene er representert også her. Selvsagt som andre steder. Og de er ikke få. De andre er bare patetiske. Kjente trekk er manipulering, kontroll og løgnaktighet. De truer ofte med politiet. De tror at det skal skremme ofrene. Men de vet ikke hvor lette de er å gjenkjenne. Du har hverdags- psykopatene og du har de som dreper. De sitter normalt i fengsel for livstid. Ondskapen er så uttalt at det er vanskelig å fatte. Når du mener at vedk signaliserer en holdning som ikke er normal bør du vende ham/henne ryggen; og som det står å lese: løpe. Kom deg langt bort fra dem!

Åpne profilen til Larsb
Magefølelsen min sier at du er en kvinne, og kanskje allerede er i konflikt med noen her.  
Uansett er det alltid skremmende å høre hva noen menn kan si til kvinner når de er alene, for å få makt.  At de finnes inne på sånne sider er helt sikkert.  Liker ikke å forholde meg til ondskap. Det er idiotisk nok med den seksuelle tilnærmingen noen av oss har til kvinnene. Forstår at kvinner blir drittlei av oss. 
Anonym
Det finnes også mange andre særtrekk hos en psykopat, trekk som sporadisk kan merkes hos andre eller hos oss en selv, uten at de eller en selv er en  psykopat. Men dersom disse trekkene fremstår som et fast mønster over tid, bør det begynne å ringe en bjelle.