SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Anonym

Ghosting

Jeg har vært her inne på SD et par perioder. Nå begynner jeg å gå lei. 
Før jeg begynte her inne, trodde jeg at det var umodne fjortiser som drev  med ghosting. Stor var min overraskelse da jeg ganske snart fant ut at "gubber" på rundt 70 også driver med det. Hvis det ikke passer med videre kontakt, kanskje etter noen hyggelige brev, må det selvsagt respekteres. Det er ikke alltid det passer. Men det er da vel vanlig høflighet og respekt for sine medmennesker å avslutte på en grei måte i stedet for med total taushet. Den slags oppførsel synes jeg minner om liten respekt og rett og slett uhøflighet. Jeg har faktisk lurt på om noen fører liste over hvor mange de "nesten får på kroken". Simpel form for underholdning vil jeg kalle det.
Er det flere damer her inne som tenker som meg?
Tar jeg feil når jeg antar at det stort sett er menn som holder på slik?
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Åpne profilen til liv-et
Tja....
Vanskelig å svare på om det bare er menn, siden jeg er dame selv! Det må faktisk en mann svare på, men tviler!
Jeg opplever begge deler, så tipper det har med personlighet å gjøre og ikke alder! Mange er jo både respektløse og uhøflige ellers i livet også. At de også vil finnes her er naturlig. 
Foreløpig har jeg ikke opplevd den typen mennesker i flertall på SD heldigvis, men aktiviteten her synes jeg er ganske laber!! Hadde ønska meg litt mer "fræs" og initiativ fra gubbene som befinner seg her!
Synd at du går lei, men ikke gi opp!
Lykke til! 

 
Åpne profilen til Enter
Jeg tar sjansen på å svare selv om du retter spørsmålet til damer.

Jeg har opplevd akkurat det samme, til og med etter et hyggelig møte som ble avsluttet med at hun ga meg en god klem. Etterpå ble det helt stille, men jeg så at hun var aktiv her. To andre ganger har det også blitt bråstille, men da bare etter brevkontakt.

Så jeg er helt enig med deg Livsnyter53 - det er kanskje noen som er her bare for å leke seg?

Åpne profilen til Larsb
Jeg liker ikke ordet ghosting. Det blir litt for moderne og intetsigende ord. Tror at vi synes det er synd om det skjer. Om det er jeg som faller ut, eller hun. Møtes man blir det annerledes. 
Anonym
Takk for oppmuntrende svar, liv-et. Jeg er nå her enda - en gang i blant. Du har vel rett i at det er uhøflige folk abdre steder også. Vi får holde på optimismen??
Leit å høre at det også er damer som holder på med ghosting. Av og til er det kanskje motet som svikter? Hva vet jeg? Trist er det i alle fall, særlig etter et hyggelig treff. Da skrur en gjerne forventningene opp også. 
Mulig at du, Lars ikke liker ordet ghosting, men du har nå selv praktisert det. Men det plager ikke meg. 
Åpne profilen til Larsb
Det har sikkert hendt at jeg har hatt en samtale, og glemt å følge den opp dagene etter. Eller at interessen dabber av. Da er det naturlig at samtalen dør ut. Det er jo fordelen med nett-kontakt. Jeg er ofte tidlig ute med å si at jeg er hjelpepleier, og opplever ofte at kontakten brytes der. Jeg føler ikke det som et problem. 
Det er som jeg sier at jeg har snøret litt uti. Har ikke store forhåpninger. Håper på kontakt som kan utvikle seg til noe fint over tid.
Det som føles litt ubehagelig,  er de gangene jeg har hatt en "konflikt " med en jeg har hatt kontakt med over tid, og sluttet videre kontakt. Det kan faktisk ha vært en misforståelse, men jeg har oppfattet det som at vi har vært for ulike. Det er ikke meningen å ghoste, men har bare blitt sånn da. 
For mange år siden kunne jeg få nok av hele dating-siden, og sletta profilen min. Det var mer som "ghosting".  Det var fordi jeg var skuffa av hele greia. Ikke for å såre noen. 
Anonym
Vi hadde ingen konflikt, Lars, men vi er forskjellige. Så for meg var det helt Ok at det ble stille, selv om du ytret ønske om et lite treff igjen. Det går helt fint??
Men jeg lurer på hvorfor karer som lovecal8 tar kontakt med meg med ønske om kontakt, for så å ghoste etter 1 brev. Vel, han satte kanskje et "kryss på lista si"? Flott!
Og mon tro hvorfor fleksibel virkelig sto på for å vekke min interesse?? Han klarte det nesten, men bare nesten heldig vis. Han ghostet virkelig. Han fjernet like godt hele profilen sin. Lurer på hva han hadde å sjule.
Ikke pent å henge ut folk, men jeg er dritt lei av slik oppførsel for å si det på godt norsk. Det var ikke manne-hater jeg ville bli her inne.
Åpne profilen til Larsb
Det er iallefall sikkert at de har et problem. Kan være så mange grunner.  Kanskje var det en annen han ville fjerne seg for,  og så glemte han å si ifra til deg. Vanskelig å si unnskyld lenge etterpå. Her er det så små forhold også.  
Anonym
Her er noen patetiske menn i 60-70 årene som mangler høflighet og folkrskikk.
Åpne profilen til Larsb
Det er ikke så lett å være mann heller. Prøv det den som vil. 
Anonym
Hei igjen folkens?? I tillegg til ghosting foregår det andre lite hyggelige greier her inne også. Til dere menn på litt over 40, vil jeg meddele at vi kvinner på nærmere 70, ikke nødvendig vis er så sulteforet på sex at vi biter på hva som helst. Dette til tross for at pornoindustrien visstnok sier noe annet. Slike henvendelser oppleves rett og slett som krenkende. Fikk nettopp brev fra en 41-åring som ønsket kos! Jeg stiller ikke opp på slikt. Om noen kvinner er villige til det, er det selvsagt opp til dem. Men til dere 40-åringer: Dere behøver IKKE kontakte Livsnyter53. Å stille opp på den slags, er ikke å nyte livet etter min oppfatning. 
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste