SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Åpne profilen til Bamblemann74

Eldre damer og sex

Heisann, jeg er en mann på 47 som søker etter ei eldre dame (+65) for litt felles deilig nytelse og sex. Er det noen damer her som kunne tenkt seg et treff?
Anonym
Tror du er på feil "side" finnes sikkert enklere "sider" du kan få innfridd ditt ønske 
Anonym
Tror du er på feil "side" finnes sikkert enklere "sider" du kan få innfridd ditt ønske 


Er ikke så sikker på det. Fikk selv forespørsel fra dame som ønsket seg yngre mann her inne. 
Var før jeg fikk ordnet opp med profilen slik at jeg ble dame, i stedet for mann.
Åpne profilen til Larsb
Litt rar setting synes jeg. Dilillos har en sang "Gjør det, men ikke gjør det nå som alle ser det ". Etter 100 nei får du et ja sies det.  Har ikke helt sansen for det. Det å bli kjent med et menneske er berikende, og det å føle en tilhørighet sammen er godt. Sex er noe som kan utvikle seg til noe enda bedre over tid. For mange er sex langt mer sammensatt av følelser.  Heldigvis er alder ingen hindring.  Håper ikke denne siden utvikler seg til å bli en 'helt på kanten' side. 
Åpne profilen til Jack
Tror du er på feil "side" finnes sikkert enklere "sider" du kan få innfridd ditt ønske 

Tror nok virkeligheten er noe mer nyansert. Som mann 47 +22 har jeg i løpet av noen få uker her inne mottatt forespørseler som har gitt meg hakeslepp. Etter all sannsynlighet fordi jeg i profilteksten bla skriver om seksualitet. Men herregud - jeg ordlegger meg da ikke så elendig. For all del - de jeg har besvart befinner seg ikke inn under den kategorien og har vært hyggelige fra a til å.
Klart det finnes tastaturkrigere og det som verre er også her. Så som den gifte 47 åringen som startet denne tråden. Alt er mulig og alt annet vil vært oppsiktsvekkende.
Anonym
Du har skjønt  det du Lars 
Åpne profilen til Larsb
Takk 'Seriøs'. Bra at du kjemper for å holde denne siden på et godt plan. Sikkert mange som har trukket seg vekk etter slibrige kommentarer og bilder her. Synes Jack også har et godt poeng.  
Anonym
Ja Lars synes at de som har "uærlige hensikter" kan gå inn på slike lettvinte ( lugubre)sider,dette er SENIORSIDE som jeg oppfatter det, en seriøs side. Hva enkelte chatter om har vi ingenting med,men når profilene oser av tydelig hva hensiktene er da synes jeg de bryter det denne siden skal/bør handle om. Er ikke en prippen dame,men blir både såret og forbanna når vi skal fremstilles som en "bruksgjenstand" for enkelte som kun vil "leke seg". Da kan de søke seg inn på disse datesidene som vi vet finnes. Kjærlighet og sexliv skal en vel gjøre seg fortjent til og ikke misbrukes i hytt og pine,men det sier mye om de som har det "synet". Men det er jo bruk og kast som er blitt en del av noens liv 
Åpne profilen til Larsb
Det kan være fine øyeblikk når begge har lyst på hverandre. Noen har et mer lidenskapelig, og aktivt forhold til sex. All respekt. Liker Kardemommeby loven. Hyggelig når det er normale tilstander her. 
Åpne profilen til Varde
jeg er å 47. Traff ei her for en stund siden på 68 .Vi hadde mye deilig sex