Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Litteratur og forfattere >> Debatt


Anonym

Presidentfamilien

Etter førsteplassen på New York Times bestselgerliste med Et enkelt Geni, er sean King og Michelle Maxvell tilbake i David Baldaccis mest nervepirrende thriller så langt. 

Det begynte med en tiasynelatende alminnelig barnebursdag. Familien og venner var samlet for å feire. Ballonger, kake, leker og gaver. Men denne festen var langt fra alminnelig. Den ble holdt på Camp David, den amerikanske presidentens landssted. Og den endte med en kidnapping - som umiddelbart ble et marerittaktig nasjonalt sikkerhetsproblem. 

Sean King og Michelle Maxvell hadde ikke regnet med å bli involvert. 
Som tideligere Secret Serviceagenter, nå privatetterforskere, var det ingen grunn til at de skulle bli det. 
FBI ønsker ikke at de skal blande seg inn. Men for noen år tilbake reddet Sean King førstedamens ektemann, daværende senator, fra en politisk skandale. 
Nå er Sean Den eneste hun stolr på, og hun presser dem til å være med i den desperate jakten på det bortdørte barnet. I prosessen med å finne det uakyldige offeret blir det etter hvert umulig å skjelne mellom venn og fiende. Baldacci har utmerket seg med hele 16 New York Times bestselger. Presidentfamilien den 17. Og den vil utvilsomt ikke bli den siste. Boken er perfekt lektyre og siden den nåværende administrasjonen har media i sin hule hånd, kan dette være den eneste sjansen du får i den nære fremtid til å lese om politisk lureri i presens. 
Ingen har besvart dette innlegget!