Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Praterommet > Debatt

Anonym
Opprettet 16.12.2013 av Anonym.
Yngre kvinner kontra eldre menn
Innimellom får jeg brev fra kvinner i alderen 30-40 som ønsker kontakt(ikke disse falske profilene oversatt på google)men norske kvinner som har vært og er medlemmer her.med eldre menn på min alder.Kanskj er jeg dum,men jeg forstår ikke hvorfor de vil ha en kjæreste som er dobbelt så gammel som demTror nesten det det må ligge økonomiske intresser bak. De ER norske,de har ikke løyet i profilen sin om bosted eller andre ting.Alder har egentlig ingen stor betydning men 30 års aldersforskjell eller mer synes jeg blir veldig feil.Skulle vært intresant å høre hva andre kvinner mener om dette?????

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 16.12.2013 av Anonym
Vet ikke helt,men
Kjøp av seksuelle tjenester er forbudt vet du.
Så hvorfor ikke innynde seg her eller på lingdene sider til slike (i hennes eller bakmannens øyne)
Åfferlam som vi men har lett for å bli for kvinners list
Så blør vel lommeboken i etterkant.
Etter den søte kløe vet du
Anonym
#2. Postet 16.12.2013 av Anonym
ja, sånn e d, vi e forskjellig, nån liker dem unge og nån liker dem gamle. æ har også fått brev fra unge gutter, kaller dm gutter når dem er på alder med mine barn. æ mistenker at dem e ute etter nån som e eldre og erfaren for å ha d gøy med, ikke vet æ. æ svarer bare at detta e ei datingside for dem over 40 og at æ ikke e intr i kontakt med dem som e under 40.
kan godt hende d er for økonomisk vinning også, hvem vet, vet ihvertfall at det er mange rare fisk dr ute
sjøl faller æ for menn på min alder pluss minus og gla e æ for d...
Anonym
#3. Postet 16.12.2013 av Anonym
Til Barfrost jeg kjøper ikke seksuelle tjenester og det var heller ikke det jeg tenkte på,men mere på at den dagen vi blir borte så håper kanskje damen å arve etter deg?Eller kanskje det er så enkelt at de bare liker menn med lang livserfaring.Vet at lommeboken kommer til å blø hvis man innlater seg med såkalte escortejenter,både du og jeg har vært ute en vinternatt før.
Til Berib:Er enig med deg de bør være i samme aldersgruppe +/- 10-15 års forskjell.Dere damer får sikkert henv,fra unge gutter kanskje de tror dere voksne damer med lang livserfaring kan lære dem saker og ting
Anonym
#4. Postet 16.12.2013 av Anonym
skal jeg ha en yngre mann så må han iallefall være voksen ellers er det dødfødt..menn på min alder eller eldre er fint, men det er jo andre ting og som teller da...kjemi
Anonym
#5. Postet 16.12.2013 av Anonym
doffen888.
Jeg har da aldri sagt eller antydet at du kjøper eller har ønske onm å kjøpe sex.
Jeg har ytret, min mening om hvorfor slike tilbud detter ned i min postkasse her på nettet
Anonym
#6. Postet 16.12.2013 av Anonym
Beklager BARFROST hvis jeg uttrykte meg feil du har aldri ytret slikt,sa bare hva jeg mente og syntes om ting,men er lett å bli misforstått når man skriver.
Anonym
#7. Postet 16.12.2013 av Anonym
jepp
Anonym
#8. Postet 17.12.2013 av Anonym
Jeg jurer på en ting her, hvordan kan du vite at disse kvinnene ikke lyver ad adresse, nasjonalitet osv.????

Dersom det er slik å forstå at du har blitt kjent med disse kvinnene, ja da får du vel bare spørre direkte da.

Viss du vet så sikkert at kvinnene ikke lyver... hvodan vet du, SD gir jo ikke ut slike opplysninger.
Anonym
#9. Postet 17.12.2013 av Anonym
Jeg har ingen garanti for at disse kvinnene ikke lyver og vi vet at SD ikke gir ut noen opplysninger om medlemmene.men 1 av kvinnene filkk jeg tlf.nr til og adressen til og da jeg kontrolerte dette på gule sider stemte det og de 2 andre vet jeg ikke noe mere om enn det som står i profilene og brevet jeg fikk,så det er jo ingen garanti for at di ikke lyver.Men da jeg svarte at de var for unge for meg og ikke ønsket noe mer kontakt blokkerte de meg.Brevene var skrevet på like godt norsk som vi skriver,men noen kan jo har skrevet for dem.Man ser fort om brev er skrevet på google oversettelse. Disse profilene jeg snakker om er fremdeles medlemmer her på SD.
Anonym
#10. Postet 17.12.2013 av Anonym
Unge kvinner besvarer kun brev til gamlinger der de tror det er verdier å hente. Både du og andre bør enten være forberedt på å betale, eller blokke disse ut med en gang.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen