Hans sier: Våren er tid for å så drømmer og høste håp. Riktig god helg til alle!
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Praterommet > Debatt

lars1965
Opprettet 17.02.2023 av lars1965, mann, 59 år, Østfold.
Aldring
Plutselig slår det meg at jeg begynner å bli gammel. Blir sett på annerledes i jobbsammenheng. Må jo bare tenke at det er positivt, men klart at det er vanskelig å få fast jobb. Rynker har kommet, og sikkert også en endring i væremåte. Opplever en annen innstilling til utfordringer. Det er en prosess som pågår. Kanskje har den pågått hele livet. Det er så mange sider ved å eldes. Når vi kommer litt ut i rynkenes alder får man noen ekstra tanker. Livet er uansett herlig. Å få eldes er et privilegium. Vi blir jo litt vakrere med alderen også.

Svar på innlegg

lars1965
#1. Postet 19.02.2023 av lars1965
Vi kommer også nærmere sykdom, og i verste fall død. En spesiell tid i livet. Har i senere tid tenkt at våres psyke ikke nødvendigvis stabiliserer seg. Ikke alle våre sider vi blir ekspert på å takle. Vel, vi får et roligere lynne, og blir vel ikke så sinte, men vi uroer oss like mye. Ingenting er vel satt, og vi utvikler oss i alle retninger. En rar og fasinerende tid. Å bli litt klok på veien må kanskje være et mål. Jaja, og mot dumhet kjemper selv gudene forgjeves.
lars1965
#2. Postet 16.03.2023 av lars1965
Så igjen en atletisk flott mann på folkebadet i går. Slo av noen ord, og han var raskt ute med å fortelle om testikkelkreft med spredning han hadde fått påvist for noen år siden. Sa at det egentlig var et under at han levde. Han hadde alltid trent,og nå trente han mot kreften. En positiv og blid fyr på nærmere 70. Bare en av disse historiene det er så mange av.
Anonym
#3. Postet 28.03.2023 av Anonym
Kloke ord fra deg.Sier derfor hva venter vi på: Lev mens vi ennå kan <3
lars1965
#4. Postet 28.03.2023 av lars1965
Du har rett. Nå kommer våren. En fin tid å bli kjent på.
Hans sier: Våren er tid for å så drømmer og høste håp. Riktig god helg til alle!
Skriv Skriv her Skriv i megafonen