SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Åpne profilen til lars1965

Sex og sånt.

Rart hvor mange psykiske faktorer som spiller inn på sexlivet. Tror at de fleste her inne er seksuelt aktive. Noen av oss menn kan føle oss klemt inn i et hjørne: Blir ikke kåte nok, fordi noe ikke stemmer helt.  Kan prøve å tenke på noe annet, og opplever bare at ingenting fungerer.  En seksuell utløsning for oss menn styrker forholdet mye.  Selv har jeg brukt potens-medisin, men nå prøver jeg uten. Blir litt frustrert. Kanskje man heller skulle funnet en dame der sexen fungerte bedre med.  En liten del av livet. 
Anonym
Jeg liker ikke slike innlegg. Det å snakke sammen er utrolig viktig. Hvis man da liker hverandre er sex en naturlig følge. 
Åpne profilen til lars1965
Ja, ble litt for detaljert. Sikkert mange par som finner fint ut av det kanskje uten å diskutere det. Ikke sikkert det er så lett å diskutere i et forhold heller.  
En annet ting er at potenspiller kan også bli som et rusmiddel.  Mye medisinsk som kan lure oss. Parkinson medisin er jo kjent for å påvirke følelser. Ganske utrolig hvor ute av fornuft vi kan bli. Jeg er selv litt hekta på cialis, og det kan jeg ikke diskutere med en dame om. 
Anonym
Hei
Du har mye å si her ute men du viser ingen bilder av deg selv. Enkelt å skjule deg bak et sånt bilde men allikevel har du mye å si her??
justme