SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Åpne profilen til Lillemei

Funnet kjærligheten?

I sidepanelet her på SD står det at mange par finner hverandre her. Det tror jeg ikke helt på.Jeg lurer da på om noen her vet om noen som har blitt et par her på SD? Er det noen  som er i ferd med å bli et par her? På meg virker det som om dette for mange bare er et sted de melder seg inn,muligens med et håp om at en eller annen skal "oppdage" dem og ta kontakt. For andre er det visst om å gjøre å være frekkest og eklest mulig når de tar kontakt. Veldig kjedelig og lite aktivt nettsted dette.
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Åpne profilen til Mann Troms

De finnes selvsagt unntak, men mange (i hvert fall damer) er lite interessert i samtale i det hele tatt, mange av profilene er minimale (2 linjer). Useriøst på en datingside, mener jeg.

Mange blokkerer uten at man hatt kontakt i det hele tatt, mange svarer ikke på meldinger man sender. Svært ufint å ikke svare på en hyggelig melding.

Det er jo noen medlemmer sør i landet, men her i nord er man ganske alene dessverre.

Åpne profilen til lars1965
Så klart at mange finner hverandre her. De fleste er seriøse og logger seg av. Tror at mange flere hadde funnet hverandre om de hadde tatt en kaffekopp sammen.  Jeg fant en dame på turvenn mot alle odds, og fremdeles surrer jeg her. At jeg ikke klarer helt å slippe taket på seniordate, kommer vel av at jeg fremdeles er tiltrukket av eldre damer.  Jeg sliter litt med det moralske, men er ihvertfall åpen her inne.  Selvfølgelig skjer det ingenting her for min del, men har glede av å drømme litt.  
Åpne profilen til Mann Troms
Når man finner seg en partner så kutter man umiddelbart ut Seniordate og alle andre dating- og singelnettsider selvsagt.
Åpne profilen til lars1965
Å kutte ut seniordate fordi man er i et forhold. Neida. Skal jeg leve i sølibat med henne da. Må ha litt kontakt med noen utenom også.  Drar ikke på date med andre i utgangspunktet,  men koselig å prate.  Vet jo aldri hva fremtiden bringer. 
Åpne profilen til Mann Troms
Er hun enig?? Du mener vel ikke at du gjør det bak ryggen på den dama du har? Om du gjør det uten at hun vet om det så er det direkte skammelig.
Anonym
Dette er jeg helt enig i. Dessuten er det altfor unge menn her.
Åpne profilen til lars1965
Ja det er sikkert litt forkastelig, men jeg driver jo ikke å dater, eller skriver om sex. Jeg er ikke interessert i damer på min egen alder her. Livet har mange sider. 
Åpne profilen til Lillemei

  Eeehheeemm,denne tråden ble startet for å få vite om noen har funnet eller hørt om noen som har funnet kjærligheten her på SD.Krangelen om å treffe flere,lete etter noen mens man er i et forhold,hvor ung eller gammel medlemmene her er kan dere vel lage en egen tråd på,er gjerne med på den diskusjonen jeg altså.Regner med at siden jeg ikke har fått svar på mitt første spørsmål så er det lite trolig at det finnes noen som har funnet "den rette" her,kanskje man bare skulle forlate.....
Åpne profilen til lars1965
Det virker litt naivt å finne den rette synes jeg. Har kontakt med to som har funnet hver sine menn her som de satser på. Det er jo ikke bare useriøse folk her.  
Jeg har bloggen min om krigen i Ukraina her som jeg har glede av. Mange menn tenker litt annerledes enn kvinner.  
Åpne profilen til Lillemei
   
    Og takk høyere makter for at alle menn ikke tenker som deg!
Viser side 1 av 2 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste