Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Praterommet > Debatt

Anonym
Opprettet 31.07.2023 av Anonym.
Stakkars lille mann!
I går fikk vi et såkalt "blogginnlegg" kalt Hygiene. Det var kun en linje,og den var temmelig dum og ekkel. Jeg vet at denne karen driver med sitt svineri her,og jeg påtalte idiotien og ba ham om å krype tilbake under steinen sin. I dag oppdager jeg at mitt tilsvar er borte og kraumen har blokkert meg,nok et bevis på hans lite urviklede antenner og hva slags innstilling han har. Jeg skulle vel egentlig ha rapportert ham,men tenkte at stakkaren får vel bare sitte der i sin enfoldighet og komme med slike pubertale ytringer. Men jeg skjønner jo i ettertid at flere har rapportert ham før uten resultat. Jeg vil derfor oppfordre alle damer om å rapportere og blokkere fyren,sånne som han bør få en lærepenge. Til slutt vil jeg bare nevne at jeg absolutt ikke er lettkrenket,jeg tar imot mange "artige" henvendelser og svarer gjerne på dem,med glimt i øyet og i samme tonefall,men et sted går grensen.

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 31.07.2023 av Anonym
Synes det er tragisk at seniordate ikke klarer å luke vekk de verste mennene. De skremmer jo bort mange damer herfra.
Anonym
#2. Postet 31.07.2023 av Anonym
Jeg har rapportert denne grisen tidligere, da han kom med nesten samme setning i megafonen. Skjønner ikke hvorfor adm. ikke fjerner ham en gang for alle. Dette er vel ingen pornoside, eller hva? Når slike pervoer får slippe til gang på gang, så trekker jo vi "normale" personer oss raskt.
Anonym
#3. Postet 31.07.2023 av Anonym
Han er en ynkelig pervers mann,burde absolutt vært utestengt fra dette forumet.Bare trist at noen får slike henvendelser fra denne mannen.
Anonym
#4. Postet 01.08.2023 av Anonym
Jeg har rapporter denne grisen flere ganger, uten reaksjon. Nå fikk jeg melding om at han hadde fått en advarsel og ville bli fjernet for godt, dersom det gjentar seg. Burde jo skjedd umiddelbart, mener jeg.

For noen uker siden rapporterte jeg også "dagens profil", en mann i 40-årene, som skrev at han ønsket å være sexleketøy for eldre damer. Jeg etterlyste også kvalitetssikring av denne spalten, og fikk til svar at det var "systemet" som valgte ut dagens profil. Dette er jo ikke særlig seriøst. De som blir valgt har i tillegg sannsynligvis ikke bekreftet publiseringen......

Vi som er medlemmer her i håp om å finne seriøse, jevnaldrende venner, burde slippe å oppleve slike fornærmelser.
Anonym
#5. Postet 01.08.2023 av Anonym
Synes litt synd på han nå. Ikke så lett å være en kåt mann her inne. Han har trolig skrevet det i et svakt øyeblikk.
Anonym
#6. Postet 01.08.2023 av Anonym
Da har han mange svake øyeblikk,for ikke å si bare svake øyeblikk.
Anonym
#7. Postet 02.08.2023 av Anonym
Dersom noen har fått seksuell trakassering så er det straffbart.Dette burde SD gripe fatt i.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen