SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Praterommet >> Debatt


Åpne profilen til Lillemei

Stakkars lille mann!

I går fikk vi et såkalt "blogginnlegg" kalt Hygiene. Det var kun en linje,og den var temmelig dum og ekkel. Jeg vet at denne karen driver med sitt svineri her,og jeg påtalte idiotien og ba ham om å krype tilbake under steinen sin. I dag oppdager jeg at mitt tilsvar er borte og kraumen har blokkert meg,nok et bevis på hans lite urviklede antenner og hva slags innstilling han har. Jeg skulle vel egentlig ha rapportert ham,men tenkte at stakkaren får vel bare sitte der i sin enfoldighet og komme med slike pubertale ytringer. Men jeg skjønner jo i ettertid at flere har rapportert ham før uten resultat. Jeg vil derfor oppfordre alle damer om å rapportere og blokkere fyren,sånne som han bør få en lærepenge. Til slutt vil jeg bare nevne at jeg absolutt ikke er lettkrenket,jeg tar imot mange "artige" henvendelser og svarer gjerne på dem,med glimt i øyet og i samme tonefall,men et sted går grensen.
Åpne profilen til lars1965
Synes det er tragisk at seniordate ikke klarer å luke vekk de verste mennene.  De skremmer jo bort mange damer herfra.  
Åpne profilen til Berit73
Jeg har rapportert denne grisen tidligere, da han kom med nesten samme setning i megafonen.  Skjønner ikke hvorfor adm. ikke fjerner ham en gang for alle.  Dette er vel ingen pornoside, eller hva?  Når slike pervoer får slippe til gang på gang, så trekker jo vi "normale" personer oss raskt.
Anonym

Han er en ynkelig pervers mann,burde absolutt vært utestengt fra dette forumet.Bare trist at noen får slike henvendelser fra denne mannen.
Åpne profilen til Berit73
Jeg har rapporter denne grisen flere ganger, uten reaksjon.  Nå fikk jeg melding om at han hadde fått en advarsel og ville bli fjernet for godt, dersom det gjentar seg.  Burde jo skjedd umiddelbart, mener jeg.  

For noen uker siden rapporterte jeg også "dagens profil", en mann i 40-årene, som skrev at han ønsket å være sexleketøy for eldre damer.  Jeg etterlyste også kvalitetssikring av denne spalten, og fikk til svar at det var "systemet" som valgte ut dagens profil.  Dette er jo ikke særlig seriøst.  De som blir valgt har i tillegg sannsynligvis ikke bekreftet publiseringen......

Vi som er medlemmer her i håp om å finne seriøse, jevnaldrende venner, burde slippe å oppleve slike fornærmelser.
Åpne profilen til lars1965
Synes litt synd på han nå. Ikke så lett å være en kåt mann her inne. Han har trolig skrevet det i et svakt øyeblikk. 
Åpne profilen til Lillemei
Da har han mange svake øyeblikk,for ikke å si bare svake øyeblikk. 
Anonym

Dersom noen har fått seksuell trakassering så er det straffbart.Dette burde SD gripe fatt i.