PappaEllerBestefar sier: Er lett med på å finne på noe?? heng med deg ??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Kompis
Opprettet 06.10.2024 av Kompis, mann, 64 år, Oslo.
Vi baker Fransk toastbrød...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager!

Fransk Toast-loff med salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken

La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).

Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....

Come want some?

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
PappaEllerBestefar sier: Er lett med på å finne på noe?? heng med deg ??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen