Logg inn
Fyll inn ditt brukernavn og passord:
Brukernavn
Brukernavn mangler
Passord
Passord mangler
Meny
Oversikt
Søk
Megafon
Forum
Apps
Om
Bli medlem
Logg inn
125 Pålogget nå
Norges største møteplass for voksne over 40 år
Logg inn
Bli medlem
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
Forum
>
Mat og matoppskrifter
> Debatt
Opprettet 06.10.2024 av Anonym.
Vi baker Fransk toastbrød...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager!
Fransk Toast-loff med salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken
La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).
Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....
Come want some?
Svar
|
Siter
|
Varsle
|
Overvåk
Svar på innlegg
Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv
Skriv her
Skriv i megafonen
annonse
Enslig, eller ensom?
|
Vi over 40, 50 og 60 pluss
|
Nettdating for voksne
|
Slik skriver du en datingprofil
|
Derfor fungerer nettdating
|
Flere saker >>
Levert av Social Garden AS © 2025 |
Medlemsavtale
|
Personvernerklæring
|
Bruk av cookies
|
Tilpass samtykke
|
Beskyttelse av barn
|
Kontakt oss
Turvenn.no
|
SeniorDate.no
|
Skeiv.no
|
KristenDate.no
|
NettDating.no