SeniorDate på iOS og Android
Skriv en hilsen til alle på SeniorDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Helse, kosthold og livsstil >> Debatt


Åpne profilen til Solen går sin gang

Erotikk i voksen alder,eller trening og turer i skog og mark ?

Mange skriver at de søker etter kjærligheten her inne på forumet,og legger ut i det vide og brede om hvor mye de reiser,trener og spiser sundt.

Men er ikke heller sannheten, at de aller fleste som er på vei mot 60 og over:er ferdig med tanken på et nytt giftermål,men heller søker etter en å ha felles hygge med,hud mot hud ?

Sannheten er nok at mange som har vært enke,enkemann,eller vært singel i mange år,opplever at kroppen skriker etter nærkontakt med et annet menneske,:ja, det de egentlig vil,er å få oppleve hva god sex gjør for sjelen og kroppen, mens de enda har de følelsene inntakt.

Sigmund freud, psykoanalysens far ,var også inne på tanken om at undertrykt sexualitet var skadelig for mennesket:så da er det ikke så rart at vi mennesker søker etter noen å ha hudkontakt og felles hygge med.

Ikke bare er folk som har mye sex lykkeligere enn de som er avholdne,men de holder seg også friske lenger,og lever lenger.

Søker man etter et annet menneske så er det ikke for å vise frem frimerke samlingen sin,men heller for å få en ny sjanse til å nyte et annet menneske,slik man gjorde da man var i sin ungdoms vår,eller som nygift.

De fleste bryr seg ikke om hvem som trener eller ikke trener,eller er hvem som ser penest ut på konfirmasjonsbildet-det folk søker etter er nærhet,kroppskontakt og noen å tilbringe hyggelige stunder med.

Jeg er ny på dette forumet ,og skal prøve dette en tid for å se om man kan være så heldig å treffe noen som tenker de samme tankene som meg.

Vi lever alle bare en gang,så hvorfor ikke prøve å se hva som ligger bak neste sving,eller bak neste fjelltopp.

2015 kan inneholde gnisten som får sevja til å stige,som alle søker og higer etter på dette forumet:uansett hvor mye de sier at de trener, reiser,og går turer i skog og mark!

Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Anonym
Erotikk, eller turer i skog og mark.........hvorfor ikke begge deler?
Lykke til på SD,håper du finner den du leter etter. Men, du må ha tålmodighet.
Åpne profilen til Solen går sin gang
Begge deler hadde vært å foretrekke,men det er stille på dette forumet,ikke akkurat hæla i taket her inne ?
Anonym
Hei.
Du er nok inne på noe der, men du vet vi er så godt "oppdratt" at vi sier ikke det høyt. Er helt enig det er nærhet og varme vi trenger  enten i form av sex eller ikke. Selv om god sex heller ikke er å forakte. Ikke turer i skog og mark heller forresten. Så da sier jeg som Ole Brum "Ja takk begge deler"
Åpne profilen til Solen går sin gang
Det er det samme i andre treffsteder på nettet,folk går rundt grøten og vil ikke si det rett ut- at det de egentlig ønsker, er noen å ha erotisk kontakt med,hud mot hud.

Men det gjelder tydeligvis også å  ha tålmodighet her inne på forumet:for før eller siden så dukker det opp en som deler de samme tankene som en selv har,og da løser alt seg selv.

Ingen har tid nok,for tiden vokser ikke på trær-men tiden stikker av med alle drømmene og ønskene man har, visst man prøver å være for kresen i valget av en ny venn,eller en ny kjæreste.
Anonym
Ja takk til begge deler. Gjerne erotiske skogsturer
Anonym

   Ja hvorfor må vi være så "fisefine" å prate rundt grøten??

   Vi er vel alle innom her for å treffe andre likesinnede og kansje med litt "good luck" være så heldig å finne 
   noen å dele gleder/sorger med,noen å "holde av".

   Erotisk kontakt fullfører jo bare enno mer et fint samhold mellom to mennesker !!


   Så alle her inne,vær ikke redd å legge frem følelser,det kan jo hjelpe ??
Anonym
 Ja takk begge deler,visss vi skjønner att det er rette person .
     Kjemien må stemme.
Anonym
Hyssssj, folk får hetta om man nevner erotikk og sex.....
Anonym

Åpne profilen til lmi000
Innlegg fra lmi000:

Dette var et underlig tema. Man skal vel ikke være spesielt oppvakt for å innse at når vi søker en kjæreste, så søker vi alt som det innebærer og at erotikk – uhemmet hengivelse fysisk så vel som psykisk, til den leken som ikke har andre regler enn at den må nytes av begge uten å gå på helsa løs – er en vesentlig del av dette.

Men at dette står i motsetning til det å ta vare på kroppen og holde seg sunn og frisk, har jeg vanskelig for å fatte. Så vidt meg bekjent, har heller ikke gode gamle Freud antydet noe om at det fører til avholdenhet eller undertrykkelse av sexlyst. Tvert imot, jeg vil tro at godt vedlikeholdte kropper skjerper både sexlysten og livslysten.  


Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste