Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Solen går sin gang
Opprettet 31.01.2015 av Solen går sin gang, mann, 68 år, Oslo.
Eldres menneskerettigheter versus mullah krekar,

Mullah krekar og advokaten hans klager på at det er brudd på menneskerettighetene, når myndighetene har bestemt at han skal flyttes fra tøyen i Oslo til Kyrksæterøra i sør trøndelag.

Men hva med menneskerettighetene til de eldre i Norge-når gifte gamle par ikke får leve sine siste mnd,eller år sammen på denne jorden?

Og mange eldre får heller ikke den pleie og omsorg som de skal ha,men da hyler ikke krf og ap om at menneskerettighetene er brutt!

http://www.aftenposten.no/nyheter/Eldre-ektepar-plassert-pa-hvert-sitt-sykehjem-7264179.html

Eldre par kan med loven i hånd bli splittet og plassert på hvert sitt sykehjem,slik at de dør ulykkelig og gråtende over et ubarmhjertig system.

Hvorfor fronter ikke media, og politikerne fra ap,sv og krf de eldres menneskerettigheter?

Media stiller kritiske spørsmål til frp,når krekar skal flyttes til sør Trøndelag - og spesielt krf og ap følger retorisk på,og klager på at justisministeren ikke følger menneskerettighetene?

Eldre får ikke den maten de skal ha,mange er enslige og får ikke besøk av sine unger,eller slektninger,og dør ensomme og forlatte.

Visst det er noen som får krenket sine menneskerettigheter på det groveste,så er det de eldre sliterne som har bygget opp dette landet,og ikke mullah krekar og andre rabiate muslimer som har kommet til Norge, som bare har kommet til dekket bord, til et land der de slipper å jobbe,og kan bruke hele dagen på å søke om familiegjenforening,og klage på at deres menneskerettigheter er brutt i Norge?

Er det mullah krekar og de rabiate muslimene som har bygget opp Norge?

Man skulle tro det siden krf,sv og arbeiderpartiet glemmer de eldre sliterne i dette landet,mens de driver og kjefter på frp- om at de bryter menneskerettighetene til krekar: når han skal flyttes til sør trøndelag.

Visst det er noe som er brudd på menneskerettighetene i dette landet,så er det å plassere eldre ektepar på hvert sitt sykehjem:slik at de ikke får leve sammen sin siste tid som de har igjen på denne jorden!


Svar på innlegg

Nabokjerringa
#1. Postet 30.09.2017 av Nabokjerringa
Menneskerettighetene står sterkest der de blir hylt etter. Mullaen skriker rasisme, muslimene skriker rasisme så får de akkurat det de ber om
Anonym
#2. Postet 08.09.2018 av Anonym
Mullaen kan ikke påberobe seg menneskerettigheter for egen del,
etter de synspunkter han har lagt ut i samråd med sine alierte.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen