Møteplassen for seniorer og voksne over 40 år
SeniorDate
SeniorDate sier: Har du en iPhone eller Android telefon? Da kan du laste ned SeniorDate sin mobilapp helt gratis :)
Skriv i megafonen

Den første daten

Du har peilet inn din drømmepartner på nett, tatt kontakt, flørtet forsiktig, blitt sjarmert og har avtalt en date. Det er nå det vil briste eller bære.
Første dateMed hamrende hjerte setter du deg i bilen på vei til destinasjon DATE. Du kjenner du er klam i hendene, tiden flyr uten at du helt registrerer hva som skjer, og om igjen og om igjen tenker du på hva du skal si. Personen du skal møte er nydelig. Du tror daten din er morsom og dypt inne i deg har du en god magefølelse på at vedkommende er riktig så smart. ”Utrolig hvor mye man kan lære om en person bare ved å skrive” tenker du.

Du er klar, du har alle salgsargumentene innøvd og vet akkurat hva du skal si og gjøre for å komme videre; til neste date. Det er bare noen meter igjen nå. Bare noen skritt. Du ser deg rundt: ”Nei, de kan nok ikke høre hjertet mitt” tenker du, men du er ikke helt sikker. Bildet som ble sendt deg på mail er friskt i minne: ”Huff! Alt for pen for meg!” Riktignok sendte du bilde av deg selv også, så da må du da være fin nok?

Du entrer caféen: ”Å nei! Jeg vil snu!” Men det er for sent nå. Du titter deg forsiktig rundt; livredd for at de andre skal forstå at du er her på ”blind date”. ”Lurer på om jeg må vente, eller ventes jeg allerede på?” Hjernen jobber saktere nå, alt blodet pumpes direkte til hjerte og glemmer å ta en tur opp til hodet. ”Blå jakke!” Daten skal være kledd i en blå jakke! Du titter rundt; sort, rød, sort igjen – blå! ”Det kan ikke være...?” Det er det ikke!

Du kjenner det prikker på skulderen og snur deg i en forskrekket refleks rundt: ”Nydelige øyne!” De smiler til deg. Som i en drøm går dere sammen opp trappen for å finne et bord. Du tenker på hvordan du går og hvor du ser. Prøver å titte, men ikke for mye. Det er for teit! Det er ikke bare du som titter.

Dere setter dere ned ved bordet og til din store overaskelse sitter ikke modellen du forventet foran deg. Det er samme person som på bildet, men liksom ikke likevel.... Du funderer! Er det en skuffelse eller en gledelig overraskelse? Det er ikke en modell, men du fastslår at det er nettopp en gledelig overraskelse. ”Det er liksom en sånn som meg,” tenker du fornøyd og du kjenner på hele deg at dette blir en bra date. Kjemien er der! Skuldrene senkes og du lener deg tilbake. Det er nå dere skal bli kjent – på nytt!


Bli medlem | Dette får du helt gratis

Logg inn
Fødselsdag i dag
  • born55 fra Hedmark fyller 64 år i dag.
  • reise sammen fra Oslo fyller 66 år i dag.
  • Theoneandonly fra Møre og Romsdal fyller 59 år i dag.
  • Tove fra Sør-Trøndelag fyller 64 år i dag.
  • are1 fra Finnmark fyller 68 år i dag.
  • høstblomsten fra Rogaland fyller 61 år i dag.
  • tutta fra Akershus fyller 66 år i dag.
  • Åse fra Hedmark fyller 70 år i dag.
Finn en venn eller kjæreste på SeniorDate.no